metecn
metecn

Automaatiosuunnittelun ja koneenrakennuksen asiantuntija

Tarjoamme toimivat ratkaisut kokonaisvaltaisena palveluna aina suunnittelusta käyttöönottoon

Tuotannon automatisointi auttaa, kun halutaan lisätä tuotantomääriä, kehittää laatua tai vähentää manuaalisen työn tarvetta tuotantoprosessissa. Suunnittelutyön lisäksi tarjoamme koko automatisointiprojektin vaikka avaimet käteen periaatteella. Modernisoimme vanhat koneenne ja linjastonne tuotannon tehostamiseksi ja rakennamme tarvittaessa kokonaan uusia koneita.

Luotettava automaatiosuunnittelija käytössänne

Olemme tuottaneet teollisuusautomaation ja mekatroniikan ratkaisuja vuodesta 2008 lähtien lukuisille asiakkaille. Toimipaikkamme sijaitsee Tampereen kupeessa Hämeenkyrössä. Tarjoamme suunnittelu-, tuotekehitys-, ja sopimusvalmistuspalveluja teollisuudelle, yrityksille ja muille koneenrakentajille. Jatkuva komponenttimarkkinoiden aktiivinen seuranta auttaa löytämään teknisesti ja taloudellisesti parhaat ratkaisut.

 

Metecno on yhteistyökumppaninne, olipa kyseessä vanhan koneen modernisointi, siihen lisätoiminnon rakentaminen tai kokonaan uuden koneen suunnittelu ja valmistus.

 

 

 

Teollisuusautomaatio

Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja teollisuusautomaatioon ja -robotiikkaan sekä koneiden ja linjastojen modernisointiin.

Lue lisää

MeteCNC-työstökoneet

MeteCNC-erikois- ja vakiokoneet soveltuvat monipuolisesti eri teollisuudenaloille. Valmistamme G-koodi-ohjattuja CNC-koneita ja modernisoimme vanhoja.

Lue lisää

Laitevalmistus ja erikoiskoneet

Toimitamme kokonaisia mekatronisia erikoiskoneita tiettyä asiakkaan käyttötarkoitusta varten. Koneissa voi olla esim. paineilmaa, hydrauliikkaa, servokäyttöjä tai robotiikkaa.

Lue lisää