Monikäyttöinen alumiiniprofiilijärjestelmä

Tarjoamme joustavasti ja kustannustehokkaasti alumiiniprofiilien työstöä, kokonaisuuksien suunnittelua sekä kokoonpanoa. Eloksoitu alumiiniprofiili on materiaalina monipuolinen. Käytämme alumiiniprofiilien katkontaan kaksoissahausta, jolloin profiilin pituus ja varsinkin sen toistotarkkuus ovat huippuluokkaa. Profiilin työstämiseen käytämme CNC-jyrsintää.

 

Lukuisat eri kiinnitys- ja lisäosat tekevät profiilien käytöstä tehokasta esim. koneenrakentamisessa, automatisoinnissa ja työpisteiden tai muiden teollisuuteen tarvittavien elementtien toteuttamisessa. Pulttiliitokset ja loputtomat säätömahdollisuudet mahdollistavat koneiden helpon kalibroinnin ja myöhemmin tapahtuvan modifioinnin. Näin ollen tuotannon kehittyessä alumiiniprofiileista valmistetut koneet voidaan helposti muokata vastaamaan uusia tarpeita.

 

Suunnittelemme asiakkaan tarpeisiin soveltuvat alumiiniprofiilijärjestelmät 3D SolidWorks -suunnitteluohjelmistolla. Kevyttä, mutta kestävää profiilia käyttämällä lopputulos on siisti ja esittelykelpoinen ilman jälkimaalausta tai muita korjaavia toimenpiteitä. Tämä säästää niin aikaa kuin kustannuksia. Materiaali on myös korroosion kestävä, joten se soveltuu myös ulkona tai muissa haastavissa olosuhteissa käytettäviin kohteisiin.

Alumiiniprofiilien käytön edut:

  • Kestävä materiaali
  • Laaja valikoima lisä- ja kiinnitysosia
  • Kestää korroosiota
  • Siisti lopputulos
  • Tarvittaessa modifioitavissa jälkikäteen