Avoimet työpaikat – Automaatioasentaja – Metecno Oy

Avoimet työpaikat: Automaatioasentaja

14.06.2023

Metecno Oy on teollisuuden erikoiskonevalmistaja, CNC-konevalmistaja ja niin teollisuusautomaation kuin robotiikan sovellusten asiantuntija. Erikoiskoneiden valmistus ja räätälöidyt automaatioratkaisut yritysten yksilöllisiin tuotantotarpeisiin avaimet käteen -toimituksena on toimintamme ydintä. Olemme suomalainen perheyritys, jonka visiona on olla jonain päivänä Suomen tunnetuin erikoiskonevalmistaja: www.metecno.fi

Haemme nyt kasvavaan yritykseemme Nokian Kolmenkulmaan:

AUTOMAATIOASENTAJAA

Työtehtäviisi kuuluvat lähtökohtaisesti:

  • Keskusvalmistus
  • Koneiden sähköistäminen
  • Instrumentointi ja
  • Koneiden mekaaninen rakentaminen yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa.

Työnkuvasi on vaihteleva ja muotoutuu lopullisesti osaamisesi perusteella.

Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, mutta lähtökohtaisesti projekteja viedään läpi tiiminä etkä jää roolissasi yksin. Osaamisesi ja halusi mukaan laajennamme mielellämme tehtävänkuvaasi ajan myötä.

Työssä menestyminen vaatii sinulta:

  • Sähkö- ja automaatioalan koulutusta
  • Ymmärrystä mekatroniikasta
  • Monipuolisia kädentaitoja
  • Kykyä rytmittää työsi ja pysyä sovitussa aikataulussa
  • Tiimihenkisyyttä

Arvostamme aiempaa kokemusta koneiden rakentamisesta ja erilaisten tuotantolaitteiden käytöstä.

Taustasi voi olla opintoja vielä suorittava, vastavalmistunut tai vaikka jo pitkän työuran alalla tehnyt. Koulutustaustasi ei ole tärkein, vaan osaamisesi taso ja into kehittää itseäsi edelleen.

Työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi modernissa tuotantoympäristössä ja ajan myötä voimme räätälöidä toimenkuvaasi osaamisesi perusteella. Vuonna 2019 valmistunut toimitilamme, modernit tuotantolaitteet ja ohjelmistot, työaikapankki, puhelinetu, rento työyhteisö ja kollegiaalinen tuki ovat tarjolla jokaisena työpäivänä. 

Palkkaus määräytyy osaamisesi ja työnkuvasi laajuuden perusteella, ja on neuvoteltavissa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.07.2023 mennessä osoitteeseen: matti.metsahonkala@metecno.fi.

Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä samasta osoitteesta tai numerosta: 040 5885 648 / Matti Metsähonkala arkisin klo 10-12 välisenä aikana.


Toivomme tehtävän tulevan täytetyksi elokuun alkuun mennessä, joten otathan yhteyttä mahdollisimman pian!