Sertifioitu ISO 9001:2015 – Metecno Oy

Bureau Veritas on sertifioinut ISO 9001:2015 johtamisjärjestelmämme

27.10.2021

Voimme iloksemme julkistaa Metecno Oy:n tulleen auditoiduksi Bureau Veritaksen toimesta kiitettävin tuloksin viime viikolla. Auditoinnissa todettiin Metecno Oy:n täyttävän johtamisjärjestelmästandardi ISO 9001:2015:n vaatimukset erikoiskoneiden myynnin, suunnittelun ja valmistuksen osalta.

Asiakasyrityksillemme tämä verifioitu tunnustus antaa ennen kaikkea varmuuden siitä, että kaikki tuottamamme erikoiskoneet läpäisevät tiukat laadunhallintaprosessit ennen toimituspäivää ja siten erikoiskoneidemme korkeaan loppulaatuun voi luottaa.

Laadunhallinta on koneteknologiayritykselle toiminnan kulmakivi muutenkin, joten sertifikaatin saaminen ei sinänsä muuttanut mitään toiminnassamme. Teimme tuotantoketjun eri vaiheisiin tavallisia täsmennyksiä ja kehitystoimenpiteitä, joita jokaisen kehittyvän yrityksen tulisi tehdä muutenkin jatkuvasti.

Sertifiointi tulee olemaan perusta, jonka pohjalta jatkamme prosessiemme kehittämistä. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme niin parhaan mahdollisen ostokokemuksen kuin myös käyttäjäkokemuksen tuotteistamme.

Lisätiedot:

Matti Metsähonkala, toimitusjohtaja
020 741 6210
matti.metsahonkala@metecno.fi