Keskusvalmistus – Ohjaus- ja automaatiokeskukset – Metecno Oy

Keskusvalmistus

Onnistunut keskusvalmistus edellyttää hyvää suunnittelua, joten käänny suunnittelupalvelumme puoleen. Otamme mielellämme kokonaisvastuun projektista aina suunnittelusta käyttöönottoon asti. Tarjoamme laadukasta keskusvalmistusta räätälöidysti teollisuudelle ja laitevalmistajille heidän omien tarpeidensa pohjalta. Keskusvalmistuksellemme on ominaista luotettavuus, asiakkaan toiveiden tarkka huomioiminen ja varaosien taattu, pikainen saatavuus.

Keskusvalmistuksen siisti lopputulos.Valmistamme modernein menetelmin laajan valikoiman keskuksia:

  •  Automaatiokeskukset
  •  Logiikkakeskukset ja ohjauskeskukset
  •  Moottorikeskukset ja pneumatiikkakeskukset
  •  Ohjauspulpetit ja ohjauskotelot
  •  Erikoiset mittatilausratkaisut

Metecnon keskusvalmistus – edut yrityksellenne

Teemme kaappien aukotukset täysin CNC-ohjatusti jyrsinkoneella, jopa mittoihin 1600 x 3000 x 700 mm asti, mikä mahdollistaa tehokkaan tuotannon ja tarkan, siistin lopputuloksen.

Voimme varustaa ohjauskeskukset yrityksenne haluaman valmistajan logiikalla, lisäksi toimitamme keskukset testattuina ja koestettuina kohteeseen. Valmistavalle teollisuudelle ja laitevalmistajille tarjoamme ammattitaidolla tuotekehitys- ja protoiluvaiheen jälkeen kyseisen ohjauskeskuksen sopimusvalmistusta.

Se on yrityksellenne kustannustehokas ratkaisu, kun tiedätte keskusten tarpeen olevan jatkuva ja haluatte niiden toimitusajan ja korkean laadun pysyvän vakiona. Lisäksi saatte lisähyötyä siitä, kun voimme hallitusti ja nopeasti suunnitella yrityksenne tarvitsemat muutokset tuotteeseen ja viedä ne samalla systemaattisesti tuotantoon asti ilman, että joudutte luopumaan omasta ajastanne.

Asentaja tekee keskuksen ammattitaidolla.Asennus

Voimme toimittaa valmiit ja testatut ohjauskeskukset joko sellaisenaan tai asennettuina paikoilleen koneen loppusijoituskohteessa. Asennuspalvelumme on teille oiva valinta, koska yrityksemme S1-luokan sähköpätevyys takaa standardien mukaiset asennukset ja mahdollistaa vaativien, myös yli 1000 V:n jännitteisten, laitteistojen toimitukset ja asennukset. Lisäksi henkilöstömme monivuotinen kokemus alan töistä varmistaa asennuksen tehokkaan, moitteettoman lopputuloksen ja antaa sinulle asiakkaana mielenrauhan projektin onnistumisesta.

Pyydä tarjous tarvitsemastasi keskuksesta suunnitteluineen ja saat yhteistyön kanssamme käyntiin.

 

Kysy lisää palveluistamme – me autamme!