Koneiden varaosat – Metecno Oy

Koneiden varaosat

Koneiden varaosat niin valmistamiimme MeteCNC®-, MeteMAN® ja MeteLIFT®-erikoiskoneisiin kuin myös Fastemsin suomalaisvalmisteisiin erikoistyöstökoneisiin ympäri maailmaa.

Toimitamme varaosat vahvalla teknisellä asiantuntemuksella, optimaalisella toimitusajalla ja ajatuksella, että hyvin suunniteltu kone saa lisää tehokkaita elinvuosia laadukkailla komponenteilla.

Tee tilaus näin:

Lähetä tiedustelu koneen varaosasta sähköpostilla osoitteeseen spares@metecno.fi tai soita lisätietoja numerosta 020 741 5500. Anna mahdollisimman tarkat tiedot tarvitsemastasi varaosasta sekä liitä mukaan hyvälaatuiset kuvat ja muut dokumentit.

Vastaamme tiedusteluusi kahden työpäivän sisällä ja aloitamme tilauksen käsittelyn.

Ilmoita tilatessa:

  1. Koneen merkki
  2. Koneen sarjanumero
  3. Varaosanumero (mikäli tiedossa)
  4. Lisätiedot osasta (jos varaosanumero ei tiedossa)

Mete-erikoiskoneiden varaosat

Tarjoamme koneen 2 vuoden täystakuun päättymisen jälkeenkin vahvan tuen kaikkien Mete-erikoiskoneidemme varaosatarpeissa.

Saat siis kauttamme koneiden kaikki kuluvat varaosat järkevään hintaan. Tilaamalla meiltä varmistat samalla komponentin olevan laadukas ja yhteensopiva hankkimasi erikoiskoneen muiden osien kanssa. Takaamme varaosien saatavuuden jokaiselle Mete-koneelle 10 vuodeksi.

Fastems-erikoistyöstökoneiden varaosat

Vastaamme Fastemsin valmistamien erikoistyöstökoneiden varaosa- ja huoltotarpeista. Hallinnoimme kaikkea alkuperäistä teknistä informaatiota Fastemsin erikoistyöstökoneisiin liittyen, joten yrityksesi voi meiltä tilatessa varmasti luottaa tarvitsemiensa osien toimivuuteen.

Varaosien lisäksi toteutamme alkuperäisiin erikoistyöstökoneisiin kaikki tarvittavat modernisointi- ja muutostyöt ohjausta, sähköjä ja mekaanisia rakenteita myöten – kysy lisää!

Varaosatiedustelut: spares@metecno.fi