Laadukasta ja monipuolista laitevalmistusta

Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia erikoiskoneita ja laitteita kokonais- sekä osatoimituksena eri teollisuudenalojen käyttöön. Toteutamme projekteja monipuolisesti eri tuotantolaitoksille, laitetoimittajille sekä muille teollisuusyrityksille. Meidät tunnetaan luotettavuudesta: monipuolinen osaaminen, hyvä laatu ja paikkaansa pitävät toimitusajat ovat toimintamme kulmakiviä! Toiminta-alueenamme on koko Suomi.

Robotiikka

Tarjoamme sekä uusia että käytettyjä kappaleenkäsittelyrobotteja, joko itsenäisiin tehtäviin tai osaksi teollisuuden tuotantolinjaa, jolloin useita robotteja on alistettu yhden soluohjaimen alaisuuteen. Robottisoluja toimitamme yhteistyökumppanimme Ferob Oy.n kanssa. www.ferob.fi

Käyttöliittymät

Asianmukainen käyttöliittymä on merkittävä tekijä koneen käytettävyyden kannalta. Se toteutetaankin lähes poikkeuksetta kosketuspaneelilla sen mukautuvuuden ja selkeyden takia. Ks. OP17-ohjauspulpetti.

Ohjauspulpetti OP17

OP17(T) on vaativaan teollisuuskäyttöön tarkoitettu, 17” monitorilla varustettu ohjauspulpetti. Ohjauspulpettia saa joko tavallisella näytöllä tai resistiivisellä kosketusnäytöllä (T). Molemmissa versioissa on etupaneelissa USB-liitin. Näytön viereinen tila voidaan varustella lukuisilla erilaisilla painikkeilla, vivuilla, merkkivaloilla ym.

 

Kannatinvarsistosta saa niin ikään perusmallin lisäksi useita erilaisia versioita. Suojausluokka on kauttaaltaan IP65. Ohjauspulpetti toimitetaan täysin varusteltuna ja halutun mittaisilla kaapeleilla.

Lataa tuote-esite >