MeteCNC® – Räätälöidyt CNC-koneet – Metecno Oy

MeteCNC® – räätälöidyt CNC-koneetErikoiskoneiden valmistus - CNC-kone.

Asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt CNC-koneet ovat erikoiskonevalmistuksemme kärkeä. MeteCNC on oma tuotemerkkimme, jonka alla suunnittelemme ja valmistamme mittatilauksena CNC-ohjauksella varustettuja laadukkaita työstö- ja tuotantokoneita. Tarjoamme koneen Siemensin SINUMERIK- tai Beckhoffin TwinCAT-ohjauksella yrityksen toiveiden pohjalta. Räätälöity CNC-erikoiskone on harkinnan arvoinen vaihtoehto silloin, kun tiedätte täsmälleen tarvitsemanne, mutta ette löydä sitä mistään valmiina.

Avainominaisuudet erikoiskoneissamme

Avainominaisuus MeteCNC-koneessa on sen räätälöitävyys. Voitte itse valita kaikki kaipaamanne ominaisuudet aina koneen tarkkoja mittoja myöten. On tarpeenne sitten CNC-sorvi, CNC-jyrsin tai CNC-saha, voimme toteuttaa sen valitsemallanne ohjauksella ja muilla ominaisuuksilla. Valitkaa näistä:

  • Ohjausjärjestelmä
  • Etäohjattavat puristimet
  • Työkaluvaihto
  • Heiluriajo
  • Eri rakenteet, kuten gantry, portaali, takajohteinen
  • Karateho
  • Karojen lukumäärä

Ohjauksen osalta olemme vahva Siemens SINUMERIK-osaaja, joten voimme toteuttaa koneen ohjauksen kaikilla SINUMERIK-alustoilla:

  • SINUMERIK 808D Advanced (kompaktit koneet)
  • SINUMERIK 828D Basic (täysiveriset CNC-koneet, max. 5 akselia)
  • SINUMERIK 840D sl (vaativat moniakseliset työstö- ym. koneet)

MeteCNC tarjoaa laatua ja käyttömukavuuttaErikoiskoneiden valmistus - MeteCNC.

MeteCNCmerkki antaa takeen siitä, että laite on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, erityistarkoituksensa toteuttava työstö- tai tuotantokone, jota ei muilta löydy. Sen käyttömahdollisuudet eivät rajoitu yksittäiseen teollisuuden haaraan, vaan tarjoamme sitä eri alojen teollisuudelle. Kiinnitämme erityistä huomiota turvallisuuteen, joten valmistamamme itsenäinen kone on aina CE-merkitty ja varustettu vaatimustenmukaisuusvakuutuksella.

Varmoina MeteCNC-koneiden laadusta ja kyvystä toimia elinkaarensa ajan myönnämme niille tapauskohtaisesti jopa toimialalle tavallista pidemmän takuun ja takaamme varaosille 10 vuoden saatavuuden. MeteCNC pyritään suunnittelemaan mahdollisimman huoltovapaaksi, mutta yrityksenne niin halutessa voimme solmia myös pidempiaikaisen huoltosopimuksen. Tarjoamme MeteCNC-ratkaisun aina avaimet käteen -toimituksena.

MeteCNC on ehdoton valinta silloin, kun ette löydä yrityksenne konetarpeeseen tai tuotannon pullonkaulaan valmista ratkaisua markkinoilta. Kokonaistoimituksemme varmistaa sen, että voitte hankintaprosessin aikana keskittyä omaan ydinosaamiseenne.

Huomaattehan, että erittäin vaativissa ratkaisuissa tarjoamme ja suosittelemme erikseen tilattavaa MetePRE-esisuunnittelupalvelua, jolla voitte etukäteen varmistua investoinnin kustannuksista ja koneratkaisumme tarjoamista hyödyistä.Räätälöity erikoiskone.

Tiedustele rohkeasti meiltä yrityksesi tuotantoa tehostavaa erikoiskonetta! Räätälöity CNC-kone, MeteCNC, saattaa olla kaipaamanne käänteentekevä ratkaisu.

 

MeteCNC kun vakio ei riitä.”

Kysy lisää palveluistamme – me autamme!