MeteCNC - Referenssit

MeteCNC® sorvaus- ja lujituslaite

Kiekkohitsauksessa käytettävät kupariset hitsauskiekot kuluvat ja pehmiävät käytössä niin, että ne täytyy määrävälein oikaista ja lujittaa uudestaan. Tämä MeteCNC erikoiskone sorvaa pinnan, tekee viisteet ja lujittaa pinnan täysin automaattisesti yhdellä napin painalluksella.

 


 

4-akselisen CNC-kelauskoneen modernisointi

Vanhalle CNC-kelauskoneelle, jolla tehdään pyörähdysosia hiilikoitukomposiitista (esimerkiksi hiihto- ja kävelysauvoja), toteutettiin MeteCNC-modernisointi. Koneeseen vaihdettiin kaikki sähkö- ja servokäytöt. Monimutkaiset kuidun kireyden säätömekanismit korvattiin tarkoilla ja helposti säädettävillä servomoottoreilla. Modernisoinnin ansiosta CNC-kelauskone on nyt huomattavasti nopeampi ja luotettavampi.

 

Asianmukainen käyttöliittymä on merkittävä tekijä koneen käytettävyyden kannalta. Myös CNC-kelauskoneen kohdalla uudistimme koneen käyttöliittymän kokonaan vastaamaan nykyisiä tarpeita ja erityisesti tekemään loppukäyttäjän työstä mielekkäämpää. Toteutus tehtiin helppokäyttöisellä kosketuspaneelilla. Hyvin suunniteltuna käyttöliittymä helpotti ja nopeutti tuotantoprosessia.