Metecno ja Convergent yhteistyöhön – Metecno Oy

Metecno Oy ja Convergent Information Technologies GmbH yhteistyöhön AUTOMAPPPS-ohjelmistolla

18.05.2020

AUTOMAPPPS on robottien ohjelmointiin suunniteltu ohjelmistoperhe, joka tarjoaa edistyneitä keinoja muun muassa robottien etäohjelmointiin ja reaktiiviseen robottiohjelmointiin kuten bin-picking:iin. AUTOMAPPPS mahdollistaa aiempaa nopeamman, helpomman ja jopa täysin automatisoidun ulkoisia antureita hyödyntävän robottiohjelmoinnin, mikä hyödyttää yrityksiä monin tavoin.

Ohjelmisto tukee yli 15:n robottivalmistajan tuotteita ja sen sovellusmahdollisuudet eri työprosesseissa ovat hyvin laajat: muun muassa maalaus/jauhemaalaus, hionta, kiillotus, muu pintakäsittely, merkkaus, puhdistus, korkeapainepesu, purseenpoisto, tarkastus, laadunvalvonta, työkappaleiden 3D-mittaus, bin-picking ja pick-and-place ovat prosesseja, joiden optimointiin AUTOMAPPPS on erinomainen työkalu.

Metecno Oy käyttää jatkossa AUTOMAPPPS-ohjelmistoa osana teollisuusautomaatio-, robotiikka- ja erikoiskoneratkaisujaan, sillä se mahdollistaa entistä korkealaatuisemmat ja kustannustehokkaammat lopputulokset asiakkaille. Convergent Information Technologies GmbH:n kanssa tehdyn sopimuksen myötä Metecno Oy toimii myös AUTOMAPPPS-tuotteen ja siihen liittyvien palveluiden, kuten ohjelmointi-, koulutus- ja käyttöönottopalveluiden, virallisena jälleenmyyjänä Suomessa.

Sopimus vankistaa Metecno Oy:n asemaa laadukkaana palveluntarjoajana robotiikan uusimpien sovellusten parissa/integraattorina. Ennen kaikkea sopimus parantaa Metecno Oy:n edellytyksiä auttaa yrityksiä tehostamaan tuotantoaan laajasti robotiikan keinoin.

Lue lisää AUTOMAPPPS-ohjelmistosta: http://convergent-it.com/