Uudet kotisivut – Metecno Oy

Metecnon messuosasto AE-tapahtumassa 2019.

Metecno Oy:n uudet kotisivut

10.10.2019

Tervetuloa tutustumaan Metecno Oy:n uusituille kotisivuille! Halusimme nyt hieman isommin päivittää kotisivujamme, jotta kaikille tulisi selväksi, mitä Metecno Oy on yrityksenä ja mitä kaikkea palvelutarjontamme pitää sisällään. Tietenkin pian avattava uusi toimitilamme antoi luontevan syyn uudistua digitaalisesti samalla kertaa.

Uusina asioina haluamme nostaa esille etenkin yrityksemme tarinan, mission, vision ja arvot. Ajatuksen tasolla ja yrityksen sisällä nämä teemat ovat olleet selviä, mutta julkistuksen myötä nykyiset ja tulevat asiakkaamme toivottavasti tuntevat meidät entistä paremmin.

Referenssitarinat ovat toinen selkeä uutuus, jonka haluamme jakaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme sivujemme kautta. Joskus hyvät yhteistyöprojektit eivät välity vain videoiden ja teknisten innovaatioiden, vaan enemmän prosessien kautta. Päästämme referenssitarinoissa asiakkaamme ääneen ja heidän näkemyksensä kenties kertovat enemmän kuin mitä voimme itse kertoa.

Myös tämä Ajankohtaista-osio on jotain, mitä entisillä kotisivuillamme ei ollut. Toki tulemme jakamaan sisältöä toiminnastamme sosiaalisen median kanavissa kuten ennenkin, mutta kaikkien uusimpien uutisten ja kirjoitusten löytyminen samasta paikasta on varmasti joillekin mieluisa palvelu.

Yrityksenä pyrimme olemaan avoin ja luotettava toimija, jonka toiminta kestää tarkemmankin tarkastelun. Kotisivujen uudistuksella pyrimme viestimään tarkemmin vahvaa haluamme suunnitella ja rakentaa erilaisia erikoiskoneita. Vielä kerran tervetuloa ja toivottavasti viihdyt sivuillamme hyvin!