MeteMAN®-konemallisto – Tuotannon optimointiin – Metecno Oy

MeteMAN®-konemallisto | Tuotannon optimointiin | Metecno Oy.

MeteMAN®-konemallisto

MeteMAN®-konemallisto on joukko täsmäratkaisuja valmistavan teollisuuden tuotannon optimointiin, jotka skaalautuvat myös sinun yrityksesi tarpeisiin.

  • Jokainen MeteMAN® on valmistettu Suomessa, Nokialla
  • Suunniteltu 100% suomalaisella insinööritaidolla
  • Rakennettu laadukkaista komponenteista
  • Viimeistelty 2 vuoden täystakuulla

Cobottiasema

Siirreltävä cobottiasema on tuotannon automatisointiin, kappaleenkäsittelyyn ja helppojen arkitöiden suorittamiseen monipuolinen vaihtoehto. Itsenäiseen työhön, työntekijän tai tuotantokoneen apulaiseksi.


Kappaleenkääntölaite

Mahdollista yrityksesi tarkkuutta edellyttävien töiden helppo suorittaminen. Käännä, kannattele ja lukitse 220 – 400 mm leveät, jopa 100 kg painavat kappaleet.


Karusellialusta

Lopeta käsin pyöritys! Karusellialusta tarjoaa moottoroidun pyörityksen töihin, joissa vaaditaan suurta kantokykyä, alustan askellusta ja kääntämisen helppoutta.


Ketjupussipakkauskone

Kotimainen pakkauskone teollisen tuotannon artikkeleille, niin pienten kuin suurten tuote-erien joustavaan pakkaamiseen. Saatavilla monet lisälaitteet, pussityypit ja -koot tuotantosi vaatimusten mukaan.


Kiskosaha

Kiskosaha tarjoaa pitkää materiaalia sahaavalle yritykselle tehokkaamman työkalun sekä nostaa sahauksen nopeuden ja laadun uudelle tasolle.


Kokoonpanoalusta

Kokoonpanoalustan päällä on helppoa koota moottoreita ja kompressoreita kahden käännettävän pöydän päällä, yhteensä 900 kg:n edestä.


Kokoonpanopuristin

Kun pyörähdyskappaleen kokoonpano vaatii kolme vaihetta ja haluat tehdä ne kaikki vain yhdellä koneella.


Kokoonpanopyörittäjä

Automaattinen 2-akselinen kokoonpanopyörittäjä samanaikaisesti nostaa ja pyörittää 360 astetta raskaita osia kosketusnäytön voimalla.


Kokoonpanosolu

Robotisoitu kokoonpanosolu liitettynä Fastemsin joustavaan valmistusjärjestelmään (FMS, flexible manufacturing system) vie yrityksesi tuotannon 2020-luvulle.


Nippumanipulaattori

Siirrä tuhansien kilojen nippu 6 metrin standarditerästankoja automaattisesti vain minuutissa.


Nivelpuomikevennin

Moderni nostoväline erilaisiin nostotilanteisiin, joissa kappale vaatii vaakasuoraa siirtoa. Nivelpuomikevennin nostaa kevyesti ja vie kappaleen paikalle tarkasti jopa alle minuutissa!


Rullauskone

Kun pitkän kumiprofiilin repiminen kahteen siistiin osaan on tuskaista, turvaudu Rullauskoneeseen. Erota, leikkaa ja vaikka yhdistä erilaiset profiilit tällä koneella!


Suursäkkisiilo

Leikkaa jopa 1300 kg painavan suursäkin pohjan ja kerää materiaalia kahden säkin eli 3200 litran edestä.


Säkkientyhjennyskone

Tyhjennä lavallinen teollisuuden muovisäkkejä vain napin painalluksella? Valitse yksi virtaviivainen tyhjennysprosessi kuormittavien osavaiheiden sijaan.


Viimeistelypöytä

Tarkkuutta vaativien teräskappaleiden purseenpoistoon, hiontaan tai kevyeen kokoonpanoon monipuolinen ratkaisu. Laite nostaa koneistajan työn laatua joka kappaleella.


Vulkanointilaite

Vulkanointilaite kumiprofiilien yhteenliittämiseen kalvon avulla nopeasti ja luotettavasti. Säädä leukojen lämpötila, puristuspaineet tai vaihda leuat erikokoisiin nopeasti.


Lisätietoja MeteMAN®-koneista

Tarjoamme kaikki koneet sellaisenaan tai modifioimme niistä yrityksesi kaipaaman version.

Ota yhteyttä: sales@metecno.fi