MeteMAN®-konemallisto – Tuotannon optimointiin – Metecno Oy

MeteMAN®-konemallisto

MeteMAN®-konemallisto on joukko täsmäratkaisuja valmistavan teollisuuden tuotannon optimointiin, jotka skaalautuvat myös sinun yrityksesi tarpeisiin.

  • Jokainen MeteMAN® on valmistettu Suomessa, Nokialla
  • Suunniteltu 100% suomalaisella insinööritaidolla
  • Rakennettu laadukkaista komponenteista
  • Viimeistelty 2 vuoden täystakuulla

MeteMAN® Cobottiasema

Siirreltävä cobottiasema on tuotannon automatisointiin, kappaleenkäsittelyyn ja helppojen arkitöiden suorittamiseen monipuolinen vaihtoehto. Itsenäiseen työhön, työntekijän tai tuotantokoneen apulaiseksi.


MeteMAN® Kappaleenkääntölaite

Mahdollista yrityksesi tarkkuutta edellyttävien töiden helppo suorittaminen. Käännä, kannattele ja lukitse 220 – 400 mm leveät, jopa 100 kg painavat kappaleet.


MeteMAN® Karusellialusta

Lopeta käsin pyöritys! Karusellialusta tarjoaa moottoroidun pyörityksen töihin, joissa vaaditaan suurta kantokykyä, alustan askellusta ja kääntämisen helppoutta.


MeteMAN® Ketjupussipakkauskone

Kotimainen pakkauskone teollisen tuotannon artikkeleille, niin pienten kuin suurten tuote-erien joustavaan pakkaamiseen. Saatavilla monet lisälaitteet, pussityypit ja -koot tuotantosi vaatimusten mukaan.


MeteMAN® Kiskosaha

Kiskosaha tarjoaa pitkää materiaalia sahaavalle yritykselle tehokkaamman työkalun sekä nostaa sahauksen nopeuden ja laadun uudelle tasolle.


MeteMAN® Kokoonpanopuristin

Kun pyörähdyskappaleen kokoonpano vaatii kolme vaihetta ja haluat tehdä ne kaikki vain yhdellä koneella.


MeteMAN® Kokoonpanopyörittäjä

Automaattinen 2-akselinen kokoonpanopyörittäjä samanaikaisesti nostaa ja pyörittää 360 astetta raskaita osia kosketusnäytön voimalla.


MeteMAN® Kokoonpanosolu

Robotisoitu kokoonpanosolu liitettynä Fastemsin joustavaan valmistusjärjestelmään (FMS, flexible manufacturing system) vie yrityksesi tuotannon 2020-luvulle.


MeteMAN® Nivelpuomikevennin

Moderni nostoväline erilaisiin nostotilanteisiin, joissa kappale vaatii vaakasuoraa siirtoa. Nivelpuomikevennin nostaa kevyesti ja vie kappaleen paikalle tarkasti jopa alle minuutissa!


MeteMAN® Rullauskone

Kun pitkän kumiprofiilin repiminen kahteen siistiin osaan on tuskaista, turvaudu Rullauskoneeseen. Erota, leikkaa ja vaikka yhdistä erilaiset profiilit tällä koneella!


MeteMAN® Suursäkkisiilo

Leikkaa jopa 1300 kg painavan suursäkin pohjan ja kerää materiaalia kahden säkin eli 3200 litran edestä.


MeteMAN® Säkkientyhjennyskone

Tyhjennä lavallinen teollisuuden muovisäkkejä vain napin painalluksella? Valitse yksi virtaviivainen tyhjennysprosessi kuormittavien osavaiheiden sijaan.


MeteMAN® Viimeistelypöytä

Tarkkuutta vaativien teräskappaleiden purseenpoistoon, hiontaan tai kevyeen kokoonpanoon monipuolinen ratkaisu. Laite nostaa koneistajan työn laatua joka kappaleella.


MeteMAN® Vulkanointilaite

Vulkanointilaite kumiprofiilien yhteenliittämiseen kalvon avulla nopeasti ja luotettavasti. Säädä leukojen lämpötila, puristuspaineet tai vaihda leuat erikokoisiin nopeasti.


Lisätietoja MeteMAN®-koneista

Tarjoamme kaikki koneet sellaisenaan tai modifioimme niistä yrityksesi kaipaaman version.

Ota yhteyttä: sales@metecno.fi