Referenssit – Asiakkaidemme kokemukset – Metecno Oy

ReferenssitTyökalumakasiini.

Oheiset referenssit kertovat, miten olemme luoneet vuosien varrella hyviä, kestäviä yhteistyösuhteita monien asiakkaidemme kanssa.

Omasta puolestamme toteamme, että on ollut ilo työskennellä referenssiasiakkaidemme kanssa.

Lue, miten he ovat kokeneet valmistamamme ratkaisut ja yhteistyön kanssamme!

 


”Tarvitsimme erikoiskoneen tekemään kappaleiden kokoonpanoa täysin automatisoidussa tuotantosolussa, jossa kappaleen käsittely tehdään roboteilla. Kokoonpanon tarkkuusvaatimukset olivat haastavat, mutta Metecnon suunnittelijoilta eivät innovatiiviset ideat loppuneet kesken ja yhteistyö toimi todella sujuvasti.

Saimme myös pyytämättä heiltä koneeseen ominaisuuksia, jotka ovat osoittautuneet hyödyllisiksi. Erikoiskoneen ansiosta kokoonpanon laatua voidaan nyt valvoa myös miehittämättömässä ajossa.

Positiivisinta oli, että Metecnon mielenkiinto projektia kohtaan ei loppunut asianmukaiset dokumentaatiot sisältäneeseen laitetoimitukseen vaan yritys pysyi yhteistyössä loppuun asti mukana viilaamassa solun toimivaksi. Palveluntarjoajana Metecno vastasi hienosti tarpeeseemme standardien vaatimukset täyttävästä kokonaistoimituksesta, mihin harvat toimittajat pystyvät.”

Anni Pylkki, tuotannonkehitysinsinööri
AGCO Power Oy

 


Arskametalli referenssi.

”Vuoden 2016 alussa tarvitsimme nopealla aikataululla laadukasta keskusvalmistusta. Metecnon henkilökunta kykeni reagoimaan nopeasti ja ymmärsi tarpeemme välittömästi tarjoten omaa vahvaa ajatustaan siihen, miten ohjaus olisi järkevintä toteuttaa.

Heidän kanssaan on ollut mutkatonta asioida alusta lähtien ja valmistunut ratkaisu on ollut teknisesti entistä parempi. Lisäksi vasteaika vikatilanteisiin on ollut lyhyt ja mahdollisten pulmien mallikas hoito on ehkä jopa vahvistanut Arskametallin suhdetta loppuasiakkaisiinsa.

Sopimusvalmistajana Metecno on kyennyt tuotteen pienillä kehitysaskeleilla pitämään valmistuskustannukset kurissa ja valmistamansa moottoroidun jakajan ohjauskeskus on sittemmin kolminkertaistanut jakajiemme myynnin. Jakajan selkeä Plug and Play -tyyppinen ratkaisu on miellyttänyt asiakkaitammekin.

Yrityksellemme on ollut hyödyllistä, että olemme saaneet Metecnosta luotettavan keskus- ja sopimusvalmistajan eikä meidän tarvitse käyttää resursseja muiden palveluntarjoajien kartoittamiseen.”

Markku Kankare, tuotanto- ja suunnittelupäällikkö
Arskametalli Oy

 


CSI referenssi.

”Metecnon ensimmäisenä asiakkaana olemme tilanneet heiltä erilaisia ratkaisuja jo vuodesta 2008 alkaen. Tänä aikana Metecnon ratkaisut ovat toimineet niin kuin on luvattu aina mekaniikasta automaatioon saakka ja yhteistyö ratkaisujen suunnittelussa on ollut jouhevaa.

Esimerkiksi meille tärkeä kelauskoneen modernisointi täytti kaikki projektille asettamamme tavoitteet. Aiemmin emme saaneet tuotettua tarpeeksi laadukasta tavaraa, mutta Metecnon tekemän modernisoinnin ansiosta kelauskone on nyt erittäin tarkka ja tuottaa korkealaatuista materiaalia.

Erityistä hyötyä meille tuo heidän tarjoamansa mahdollisuus lisätä koneisiin matkan varrella uusia ominaisuuksia tarpeidemme muuttuessa, mitä on myös käytettykin onnistuneesti. Pitkällä kokemuksella tiedän Metecnon osaamisen olevan laajaa ja luotettavaa, joten on helppoa uskoa heidän käsiinsä seuraavankin ratkaisun toteutus. Suosittelen heitä lämpimästi muillekin.”

Jani Korpimäki, CTO
CSI Composites Solutions and Innovations Oy

 


Hit-Nordic ikkunat referenssi.

”Tarvitsimme vanhaan tuotantokoneeseen modernisointia, sillä ohjausjärjestelmä oli vanhentunut ja sen toiminta oli epävarmaa. Kysyimme ehdotuksia muutamilta yrityksiltä, joista Metecnon esittelemä ratkaisu oli hyvin mietitty ja myös parempi, mitä olimme itse ensin ajatelleet.

Saimme Metecnolta sen, mitä kaipasimme ja nyt meillä on käytössämme toiminta- ja huoltovarma kone, jonka työstöjen tarkkuus on erinomainen. Jälkikäteen ajatellen päällimmäisenä on edelleen mielessä se, miten tarkasti Metecno kuunteli toiveitamme ja aidosti mietti tarpeitamme etsien niihin parasta mahdollista ratkaisua.”

Olli Toiviainen, toimitusjohtaja
Hämeenkyrön Ikkunatehdas Oy