Robotiikka – Tuotannon tehostaminen – Metecno Oy

RobotiikkaRobotiikka osana tuotantolinjaa.

Robotiikka tarjoaa teollisuudelle monia mahdollisuuksia tehostaa tuotantoa ja tehdä siitä ketterämpää uudenlaisilla tavoilla. Yritysten edun nimissä tarjoamme robotiikan ratkaisuja pk-yrityksille prosessien tehostamiseksi ja läpimenoaikojen lyhentämiseksi. Robotit tekevät työn tarkasti ja samaa robottia voidaan käyttää useisiin eri käyttötarkoituksiin, joten niillä on paljon potentiaalia yrityksenne tuotantoprosessin optimoimiseksi.

Tarjoamme yrityksellenne osana automaatioratkaisua kappaleenkäsittelyrobotteja ja yhteistyörobotteja joko itsenäisiin tehtäviin tai osaksi teollisuuden tuotantolinjaa, jolloin useita robotteja on alistettu yhden soluohjaimen alaisuuteen.

Yhteistyörobotti

Yhteistyörobotti eli cobotti on kustannustehokas sovellus, jonka hyödyntämiseen meilläkin uskotaan. Perinteisten teollisuusrobottien sijaan cobotit ovat pieniä ja kykenevät työskentelemään näppärästi ihmisen kanssa. Erinomaisen havaintokyvyn ansiosta cobotti voi hoitaa lukuisia tehtäviä ja etenkin niitä, jotka ovat työntekijälle vaarallisia. Cobotilla voi myös vapauttaa työntekijän monotonisesta työtehtävästä johonkin ongelmanratkaisua vaativaan tehtävään.

Monia vaihtoehtoja

Tarttujien ja työkalujen lisäksi voimme täydentää robotteja konenäöllä tai muilla ominaisuuksilla, jotka tuottavat yrityksellenne lisähyötyä. Emme edusta yksittäistä robottivalmistajaa, vaan voimme tapauskohtaisesti tarjota robotin eri valmistajien laajasta valikoimasta yrityksenne tarpeiden pohjalta:

  • Universal Robots
  • Fanuc
  • Kuka
  • Omron

Tärkeintä tietenkin on, että suunniteltu automaatioratkaisu kokonaisuutena palvelee parhaiten yrityksenne tarpeita. Suunnittelemme kaikki ratkaisut yhdessä asiakkaan kanssa, koska uskomme sillä tavoin pääsevämme parhaaseen lopputulokseen.

Teidän asiakkaana ei tarvitse tietää, onko robotti ratkaisu pulmaanne, vaan me huolehdimme täysin ratkaisun teknisestä toteutuksesta. Vaikka robotti on vahva, tarkka ja väsymätön, aina automatisoinnin ratkaisuna ei välttämättä olekaan robotti, vaan erikoiskone.

Istutaan alas kahvikupin äärellä ja mietitään yhdessä yrityksenne vaihtoehtoja!

Kysy lisää palveluistamme – me autamme!