Sopimusvalmistus – Laitevalmistajille – Metecno Oy

Sopimusvalmistus

Sopimusvalmistus toimestamme takaa yrityksenne tuotannolle sujuvuuden ja tuotteille laadukkaan lopputuloksen kustannustehokkaasti. Tarjoamme laitevalmistajille kokonaisvaltaisen automaatiosuunnittelun ohjelmistoineen, jonka jälkeen voimme ottaa vastuullemme koneen, mekatroniikan kokoonpanon, teollisuusautomaation ja sähkö-, automaatio- ja ohjauskeskusten sopimusvalmistuksen.Laitteen käyttöliittymä tabletilla.

Asiakkainamme on lukuisia laitevalmistajia, joilla ei ole omaa automaatiosuunnittelua ja keskusvalmistusta. Heidän laillaan teidänkin yrityksenne tuntee hyvin oman tuotteensa ja tiedätte, miten sen pitää toimia, mutta tarvitsette asiantuntevaa apua automatisoinnin toteutuksessa. Laaja osaamisemme tekee meistä varteenotettavan sopimusvalmistajan ja luotettavan kumppanin.

Tuotekehitys ja sopimusvalmistus

Tuotekehitys on erottamaton osa sopimusvalmistusprosessia. Yrityksenne tuotteelle tulee muutostarpeita matkan varrella, jolloin suunnittelemme siihen tarvittavat muutokset ja viemme ne hallitusti tuotantoon. Saatte täyden palvelun koko sähköistykseen mukaan lukien revisionhallinnan.

Revisionhallinta varmistaa pitkällä tähtäimellä tuotteenne valmistukselle mutkattoman jatkon, kun voimme nopeasti ja systemaattisesti huomioida pienetkin tuotteeseen tarvittavat muutokset ja siten kehittää tuotetta puolestanne. Suurin hyöty lankeaa yrityksellenne, kun voitte samaan aikaan keskittyä omaan ydinosaamiseenne ja jättää kaipaamanne ratkaisun valmistuksen meidän käsiimme.

Sopimusvalmistus - laatua sarjana.Valitse Metecno Oy kumppaniksi

Valitessanne meidät palveluntarjoajaksi saatte yhdellä kertaa yhteistyökumppaniksenne luotettavuutta, aitoa halua ratkaista yrityksenne pulman ja vahvaa suunnitteluosaamista. Valmistuksen jälkeen pysymme tukenanne myös mahdollisissa vikatilanteissa, joihin reagoimme mahdollisimman pienellä vasteajalla ja takaamme myös varaosien hyvän saatavuuden.

Tähtäämme kaikissa projekteissa pitkiin, molempia osapuolia tyydyttäviin asiakassuhteisiin, joten pyrimme sopimusvalmistajana alusta lähtien hoitamaan valmistusprosessissa pienetkin yksityiskohdat kuntoon. Lisäksi uusi, moderni toimitilamme takaa tuotannolta edellyttämänne teknisen laadun. Voitte lukea referensseistämme, miten olemme aiemmin onnistuneet sopimusvalmistajana.

Metecnon sopimusvalmistus on kustannustehokas, hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset osaavaa apua tai haluat kokonaan ulkoistaa osa-alueen, joka ei ole yrityksesi liiketoiminnan ydintä.

 

Kysy lisää palveluistamme – me autamme!