Suunnittelupalvelut – Teollisuuden tuotantotarpeisiin – Metecno Oy

Suunnittelupalvelut

Teollisuuden suunnittelupalvelut.

Suunnittelupalvelut Metecnossa nojautuvat tunnettuihin ohjelmistoihin, kuten SolidWorksiin ja Vertexiin, ja henkilöstömme laajaan kokemuspohjaan.

Suunnittelemme perusteellisesti mietittyjä mittatilausratkaisuja niin teollisuusautomaatioon, teollisuusrobotiikkaan kuin koneiden ja linjastojen modernisointeihin.


Monipuoliset suunnittelupalvelut

Täytämme luotettavasti, vuosien kokemuksella monet suunnittelutarpeet:

  • Sähkösuunnittelu
  • Mekaniikkasuunnittelu
  • Hydrauliikkasuunnittelu
  • Ohjelmistosuunnittelu
  • Automaatiosuunnittelu
  • Järjestelmäsuunnittelu
  • Pneumatiikkasuunnittelu
  • Käyttöliittymäsuunnittelu

Suunnittelun tavoitteellisuus

Tähtäämme ratkaisullamme kestävään, huoliteltuun lopputulokseen, joka tarjoaa yritykselle parhaan asiakaskokemuksen ja keinon kehittää tuotantoa.

Täydennämme valmiin suunnittelutyön aina tarvittaessa kokonaistoimituksella ratkaisun asennusta ja käyttökoulutusta myöten.

Toteutamme jokaisen suunnittelutyön aina samojen laatukriteerien mukaan ja otamme tarkasti huomioon asiakkaan erityiset toiveet.

”Yrityksenne saa meistä vastuullisen suunnittelukumppanin, joka kykenee viemään koneprojektin konkreettisesti käyttökuntoon asti maaliin.”

Tuntematon konesuunnittelija

Metecno Oy


Ohjelmoitavat logiikat

Ohjelmoitava logiikka on tavallisen hyvä ratkaisu nykyaikaisessa automaatiosuunnittelussa.

Päälogiikkamerkkimme ovat Siemens ja Beckhoff.

Kuuntelemme toiveitanne logiikkaohjauksen valinnassa ja varmistamme kulloisenkin logiikan soveltuvuuden yrityksenne tarpeisiin.

Käyttöliittymän suunnittelu

Moderni, helppokäyttöinen käyttöliittymä on merkittävä tekijä koneen käytettävyyden ja turvallisuuden kannalta.

Käyttöliittymän suunnittelussa lähdemme aina loppukäyttäjän näkökulmasta. Mikä on hänelle johdonmukaisin ja vaivattomin tapa käyttää konetta, ja miten virheiden tekemisen mahdollisuus on minimoitu.

Voimme tarjota vaikka Beckhoffin TwinCAT HMI -järjestelmään pohjautuvaa käyttöliittymää. Verkkopohjaisena sitä voi käyttää käyttöjärjestelmästä, selaimesta tai laitteesta riippumatta ja se tarjoaa paljon sovellusmahdollisuuksia.

Laadukas näyttöpaneeli varmistaa toimintojen hyvän havainnoinnin ja helpon kosketuksen, mistä emme suunnittelussa tingi. Mobiilit liittymät toteutetaan aina siten, että tabletin mahdollisesti hävitessä koneen toiminnot eivät keskeydy.

”Suunnittelemamme käyttöliittymä helpottaa, nopeuttaa, turvallistaa ja tekee työn tekemisestä mielekkäämpää.”

Tuntematon konesuunnittelija

Metecno Oy


Yhteissuunnittelu suunnittelupalveluna

Toteutamme suunnitteluprojektin myös yhteistyössä.

Valmistavan teollisuuden yritykset tietävät tarkalleen tarpeensa. Autamme mielellämme yrityksiä toteuttamaan automaatioratkaisun, mikä auttaa heitä menestymään, yhteissuunnittelun muodossa.

Mitä suunnittelua tarvitset?