Tapahtumat – Teollisuuden erikoiskonevalmistaja – Metecno Oy

Tapahtumat

Metecno Oy:n kesäpäivä 2022

01.09.2022

Metecno Oy:n henkilöstö vietti yrityksen jokavuotista kesäpäivää Hämeenkyrön kansallismaisemissa elokuun viimeisenä perjantaina. Kesäinen sää suosi meitä koko tapahtuman ajan eikä projekteista puhuttu sanallakaan.

Henkilöstön näkökulmasta palkallinen virkistyspäivä on aina mieluisa tapahtuma ja kuten ennenkin, tapahtuman suurin anti oli täydellinen työstä irtautuminen.

Aamukahvien jälkeen käynnistimme omat, leikkimieliset Mete-olympialaiset. Lajeina oli laaja kirjo olympialajeja, kuten keihäänheitto sekä sellaisiksi kenties joskus laskettavia, kuten peräkärryllä lisätyn puutarhatraktorin nopeusperuuttaminen.

Lajien välillä vahvistimme kehoa ruoalla ja virvokkeilla, ja pitopalvelu huolehti viiden tähden päivällisestä taiston tauottua. Mete-kullan vei jälleen kerran työnjohto, kuvassa tyylinäyte keihään voittoheitosta.

Suuntaamme nyt virkeinä uusiin työhaasteisiin – mukavaa syksyn odotusta kaikille!


Lue myös nämä


Metecno Oy Konepaja 2020 -messuilla.

Metecno Oy ensiesittelee Konepaja 2020 -messuilla uudet innovaationsa

11.03.2020

Osallistumme Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pidettäville Konepaja 2020 -messuille 17.-19.3.2020.

Tapahtuman teemoina ovat kehittyneimmät koneet, moderni konepaja ja rohkeat investoinnit. Tuoteryhmien keskiössä messuilla ovat Metecno Oy:n tyypilliset vahvuusalueet kuten työstökoneet, automaatio ja robotiikka.

Ensiesittelemme osastollamme E 511 kaksi kiehtovaa laitetta. MeteMAN® PCS 5-700 cobottiasema Omronin yhteistyörobotilla ja sähköinen nivelpuomikevennin, MeteMAN® NPK 30-1600 ovat moderneja ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Rekisteröidy kävijäksi oheisesta linkistä ja tule tutustumaan teollisuuden erikoiskonevalmistajan uusimpiin ratkaisuihin! Rekisteröidy tästä

Lisätietoja

Matti Metsähonkala, toimitusjohtaja
020 741 6210
matti.metsahonkala@metecno.fi