HEIDENHAINin TNC-ohjaukset – Metecno Oy

CNC-ohjausten tarjontamme kasvaa HEIDENHAINin TNC-ohjauksilla

12.03.2021

CNC-ohjaus on yksi merkittävimmistä osa-alueista täysiverisen työstökoneen toiminnassa. Laajennamme CNC-ohjausten tarjontaamme HEIDENHAINin TNC-ohjauksilla, jotka tarjoavat omat erityishyötynsä koneenrakennukseen ja koneella operointiin. Jatkossa asiakkaamme voivat valita tarvitsemansa ohjauksen ja jopa ohjelmointikielen HEIDENHAINin laadukkaasta valikoimasta, on yrityksen tarve sitten työstökeskus, avarruskone, jyrsin tai vaikka porakone.

HEIDENHAINin ohjauksista TNC 640 soveltuu erityisesti jyrsinkoneisiin, sorvaaviin jyrsinkoneisiin, suurnopeustyöstöön tai jopa koneisiin, joissa voi olla 24 akselia ja kaksi karaa. TNC 128 -ohjaus taas tarjoaa kompaktin, monipuolisen janaohjauksen kolmella ohjatulla akselilla ja ohjatulla karalla. Tämä ohjaus ei vaadi ohjelman kirjoittamista, vaan akseleita voi ajaa myös manuaalisesti.

HEIDENHAINilla voidaan luonnollisesti suorittaa G-koodia, mutta sen oma Klartext-ohjelmointikieli tarjoaa helpon keinon tehdä ohjelmaa myös koneen äärellä. Tämä on erityisen suuri etu, kun sarjakoot ovat pieniä tai jopa yksittäissarjoja.

HEIDENHAIN on perinteikäs saksalainen mittalaitteiden kehittäjä ja ollut edustettuna Suomessa jo yli 40 vuoden ajan. 1970-luvun puolivälistä lähtien HEIDENHAIN on ollut yhä merkittävämpi työstökoneiden ohjausten ja servokäyttöjen valmistaja.

Lue lisää HEIDENHAINin CNC-ohjauksista täältä.

Lisätiedot:

Matti Metsähonkala, toimitusjohtaja
020 741 6210
matti.metsahonkala@metecno.fi