Uutiset – Teollisuuden erikoiskonevalmistaja – Metecno Oy

Uutiset

Metecno osoittaa verenluovutuksella yhteiskuntavastuuta – tule mukaan!

11.12.2023


Osoitamme jatkossa yhteiskuntavastuuta osallistumalla Suomen Punaisen Ristin Veripalvelun Luovuta verta työajalla -kampanjaan. Kampanja levittää tietoisuutta verenluovutuksen merkityksestä ja yritysten mahdollisuudesta tukea kampanjaa näkyvästi.


Henkilöstömme täydentyy uudella ammattilaisella

15.08.2023


Saimme rekrytointimme onnellisesti päätökseen: Pyry Pirhonen on uusi sähkö- ja automaatioasentajamme. Pyry tulee vastaamaan monipuolisesti tuotantomme ja asiakasyritystemme tarpeista.


Avoimet työpaikat: Automaatioasentaja

14.06.2023


Haemme yritykseemme automaatioasentajaa, jolle keskusvalmistus, instrumentointi, koneiden sähköistys ja niiden mekaaninen rakentaminen tiiminä suunnittelijoiden kanssa ovat innostavia työtehtäviä. Hae välittömästi tai viimeistään 31.7.2023 mennessä!


Metecnon liiketoiminta kasvaa tunnustetusti

06.06.2023


Metecno Oy on kasvanut viimeisten kolmen vuoden aikana merkittävästi. Sen ansiosta kuulumme pieneen vähemmistöön suomalaisista osakeyhtiöistä, jotka ansaitsevat Kauppalehden Kasvaja -sertifikaatin.


Vuosikatsaus 2022

28.03.2023


Vuosi 2022 osoittautui Metecno Oy:lle ennätykselliseksi: Metecno Oy ylsi viime vuonna historiansa suurimpaan, noin 1,8 miljoonan euron liikevaihtoon.


Metecno Oy ja Fastems Oy Ab sopimukseen Valmetin erikoistyöstökoneiden perinnön vaalimisesta

01.09.2022


Teollisuuden erikoiskonevalmistaja Metecno Oy ja CNC-automaatioratkaisujen johtava toteuttaja Fastems Oy Ab ovat allekirjoittaneet sopimuksen Fastemsin ja sen edeltäjän Valmet Factory Automationin valmistamien erikoistyöstökoneiden jälkimarkkinapalveluista.


Metecno Oy vahvistuu konetekniikan DI Mathias Mikkosella

30.05.2022


Mathias Mikkonen on konetekniikan tuore DI sekä Metecnon uusin rekrytointi. Tällä rekrytoinnilla pyritään vastaamaan Metecno Oy:n kasvaneeseen tilauskantaan.


Bureau Veritas on sertifioinut ISO 9001:2015 johtamisjärjestelmämme

27.10.2021


Voimme iloksemme julkistaa Metecno Oy:n tulleen auditoiduksi Bureau Veritaksen toimesta kiitettävin tuloksin viime viikolla. Auditoinnissa todettiin Metecno Oy:n täyttävän johtamisjärjestelmästandardi ISO 9001:2015:n vaatimukset erikoiskoneiden myynnin, suunnittelun ja valmistuksen osalta.


Metecno Oy jatkoi kasvuaan vuonna 2020

09.04.2021


Vuoden 2020 tilinpäätös on saatu yksiin kansiin. Metecno Oy saavutti viime vuonna ensimmäistä kertaa yrityksen historiassa yli miljoonan euron liikevaihdon ja tilikauden tulos painui reilusti plussan puolelle.


CNC-ohjausten tarjontamme kasvaa HEIDENHAINin TNC-ohjauksilla

12.03.2021


Jatkossa asiakkaamme voivat valita tarvitsemansa ohjauksen ja jopa ohjelmointikielen HEIDENHAINin laadukkaasta valikoimasta, on yrityksen tarve sitten työstökeskus, avarruskone, jyrsin tai vaikka porakone.


Metecno Oy toimittaa robotisoidun koneistusaseman Posiva Oy:n kapselointilaitokseen

12.10.2020


Teollisuuden erikoiskonevalmistaja Metecno Oy ja ydinjätehuollon asiantuntija Posiva Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen robotisoidun koneistusaseman kokonaistoimituksesta. 


Ketjupussipakkauskoneen tuoteoikeudet Metecno Oy:lle

04.09.2020


Pitkään teollisuuden pakkauskoneita valmistanut ja myynyt Jujoma Oy:n toimitusjohtaja Juhani Ikonen on päättänyt siirtyä eläkkeelle ja samassa yhteydessä myydä suunnittelemansa ketjupussipakkauskoneen tuoteoikeudet Metecno Oy:lle.


Metecno Oy ja Convergent Information Technologies GmbH yhteistyöhön AUTOMAPPPS-ohjelmistolla

18.05.2020


AUTOMAPPPS on robottien ohjelmointiin suunniteltu ohjelmistoperhe, joka tarjoaa edistyneitä keinoja muun muassa robottien etäohjelmointiin ja reaktiiviseen robottiohjelmointiin kuten bin-pickingiin.


Omronin yhteistyörobotit jatkossa Metecnolta

02.03.2020

Omronin yhteistyörobotit Metecnolta.


Metecno Oy ja Omron Electronics Oy ovat solmineet kumppanuussopimuksen yhteistyörobottien toimittamisesta teollisuuteen osana tehokkaita, turvallisia kone- ja automaatioratkaisuja.


Metecno Oy toimittaa Konecranesille robottisolun

05.12.2019


Metecno Oy ja Konecranes, maailman johtava nostolaitteiden valmistaja, ovat tehneet sopimuksen robottisolun kokonaistoimituksesta yhtiön Hämeenlinnan tuotantotehtaalle.


Metecno Oy:n uudet kotisivut

10.10.2019

Metecnon messuosasto AE-tapahtumassa 2019.


Tervetuloa tutustumaan Metecno Oy:n uusituille kotisivuille! Halusimme nyt hieman isommin päivittää kotisivujamme, jotta kaikille tulisi selväksi, mitä Metecno Oy on yrityksenä ja mitä kaikkea palvelutarjontamme pitää sisällään. 


Metecno Oy – Teollisuuden erikoiskonevalmistaja jo vuodesta 2008